Loquis: Nuova Casa sul Parco

Download Loquis!

Nuova Casa sul Parco

  loquis

Published on:  2019-05-15 14:51:00

  Open House Roma

The new residential building overlooks the green system of the Fosso dei Frati, at the extreme edge of the Via Cortina d'Ampezzo slope overlooking the ridge of Via della Camilluccia. The guiding criterion of the project was to keep the volumetric impact contained to allow an adequate insertion in the landscape and the existing residential fabric and not to alter the skyline over the natural area. The elongated geometry and the steep orography of the lot suggested that the built-up volume be broken down into several parts. The result is an interpretation of the contemporary building, attentive to the urban form and the individuality of living.

Download Loquis!

Available for iOS & Android


Live the world

#HeadsUp